Geile verhalen

Wat is het effect van poppers?

Het is iets dat we in de seksscène steeds vaker voorbij zien komen: poppers. Wat zijn het nu precies? En wat is het effect ervan? Misschien wel de belangrijkste vraag: waar kunnen we het kopen? Het is een vloeistof met een hele sterke geur dat verkrijgbaar is in kleine flesjes. Deze vloeistof bestaat uit nitrietverbindingen die snel verdampen. Het inademen van deze dampen zorgt voor een korte roes die de seksuele ervaring, en dus de climax, een stuk intenser kunnen maken.

Mentale en fysieke effecten

Wanneer je de dampen hebt ingeademd, voel je een korte roes. Deze roes houdt ongeveer drie tot vijf minuten aan. Er zijn verschillende omschrijvingen als het gaat om wat het effect precies is, maar veelal wordt benoemd dat je een kortstondig geluksgevoel voelt, je je seksueel opgewonden voelt en de seksuele beleving daarmee wordt versterkt, en dat je je ontspannen voelt.

Lichamelijke effecten zijn onder andere het verwijden van de bloedvaten, een daling van de bloeddruk, een verhoogde hartslag en het verslappen van de gladde spieren en de kringspier. Door dit laatste zijn poppers enorm bekend in de gay scène.

Waar kan ik het kopen?

Je kunt poppers gewoon online bestellen. De flesjes worden in een neutrale verpakking naar je verzonden, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat iemand erachter komt wat je hebt besteld. Bekijk vooral de mogelijkheden voor online stores op het internet!