Geile verhalen

Tante Hennie

Het was de zuster van mijn moeder. De vijftig jarige tante Hennie die al enige jaren kinderloos weduwe was. Ook deze keer zou ze het makelaars kantoortje van mijn vader beneden onze woning beheren gedurende de twee weken dat Pa en Ma op vakantie waren. Ze kon gemakkelijk potentiele klanten aan het lijntje houden tot Pa weer terug was. Deze keer echter was ze niet alleen in onze woning, maar bleef ik 18 jarige jongen ook thuis omdat ik nog een paar weken naar school moest. Ik vond dat wel prettig omdat ze tevens voor mijn natje droogje zorgde. Als gezonde en ontluikende jongen had ik tot op heden, afgezien van een vrij partijtje weinig ervaring met meisjes. Wel wist ik inmiddels wat klaarkomen was omdat het aftrekken een paar keer per week een gewoonte was geworden.

Ik was dan ook druk bezig mij af te trekken toen geheel onverwacht tante Hennie mijn slaapkamer binnen stapte. Ik wist niet hoe snel ik mijn dekbed over mij heen moest trekken. Dat heb ik lang niet gezien zei mijn tante. Een stijve en dan ook nog van dit formaat. Toen ze weer weg was mijn zin om te trekken zo afgenomen dat ik met schaamrode kaken maar een douche nam. Uiteindelijk moest ik hoe dan ook naar beneden om te eten. Zwijgend nam ik plaats aan de tafel tot tante zei….. je hoeft je niet te schamen. Ieder mens bevredigt af en toe zich zelf. Ik doe het ook, zelf al toen mijn man nog leefde. Weet je wat, we doen het morgen samen. Die avond trok ik mij af waarbij ik in gedachten een naakte tante Hennie zag.

Ik las toen ze de volgende avond binnen kwam. Op mijn bed begon ze zichzelf te vingeren met haar benen uit elkaar waardoor ik voor het eerst van mijn leven een kut met haar en een donkere anus bij een vrouw zag. Ik had het niet meer en begon als een wilde mij af te trekken. Ook tante Hennie begon als een razende te vingeren. Ik was het eerst klaar en spoot mijn zaad over de kleren van tante waarbij een deel over haar kin vloog. Toen ze zelf zover was om klaar te komen begon haar onderlijf te schokken en zag ik dat haar kut en anus een aantal keren samen trokken waarbij ze dierlijke geluiden begon uit te stoten die mij ook weer deden opwinden. De verdere avond bleef ik op mijn kamer uit schaamte omdat ook ik bij mijn tante zover was gegaan.
Bij het ontbijt zei tante Hennie terloops, vanavond zullen we het maar afmaken.

Spiernaakt was mijn tante toen ze in mijn bed stapte. Ook ik lag naakt te wachten op de entree in het paradijs. In haar mond nam ze mijn lul en begon zachtjes in mijn zak met bakken te knijpen. Jongen stamelde ze, wat een joekel nog dikker als mijn dildo. Dit is met recht een bek vol. Toch wil ik het zaad van onderen en boven op haar begeleide ze mijn lul naar binnen waardoor ik tijdens het binnen gaan al klaar kwam. Maar ondanks dat ik al gespoten had bleef ik mijn tante neuken. Op haar liggende met die prachtige borsten en zacht vrouwenlijf bleef ik geil. Toen ik uitgeput van haar afging begon tante met haar dildo en de blik op mijn lul zichzelf klaar te maken met de knieën omhoog getrokken. Het zaad liep uit haar op weg naar haar anus waardoor mijn 18 jarige lul weer omhoog ging en ik nogmaals bij mijn tante naar binnen ging tussen haar benen.