Geile verhalen

Incest door corona

Mijn nicht Ruth en ik zijn van hetzelfde jaar, wonen niet ver van mekaar en gingen altijd naar dezelfde school. Toen we naar de unief gingen besloten onze ouders om een appartement te kopen in Gent, zodat we niet op kot moesten maar daar samen konden op appartement gaan. We komen goed overeen dus dat vonden we een goed idee. De eerste maanden in Gent gingen we vaak uit, niet altijd samen, en nu en dan kwam ik eens met een meid thuis die ik ergens had opgedaan. Ruth had even een relatie gehad met een Tom, van een maand of 2, maar verder had ik haar nooit met een jongen weten thuiskomen. Toen in maart de coronacrisis uitbrak was het natuurlijk gedaan met uitgaan en was een lange periode van ‘droogte’ aangebroken. In de zomer kon er wel terug wat uitgegaan worden maar zonder echte feestjes was het moeilijker om meiden op te pikken.

Zo stond ik aan het begin van de 2e golf en bijhorende quarantaine al wel een goed half jaar droog. Ruth en ik besloten om de quarantaine op het appartement in Gent door te brengen ipv. thuis bij onze ouders, zodat we toch nog iets van vrijheid hadden. En of het nu kwam door de lange periode van droogte door de corona, of door Ruth zelf, maar in die periode dat we op elkaar aangewezen waren begon het mij op te vallen dat Ruth toch wel uitgegroeid was tot een mooie meid. Ze had lang bruin haar, borstjes kwamen er eindelijk wat door en haar kont begon ook wat boller te worden. Maw, ik begon mijn nicht als een doelwit te zien, hoe raar ik het ook vond, en ik zou het subtiel moeten aanpakken als ik m’n doel wou bereiken want geen idee hoe het met haar libido zat. Ik had alleszins nood aan seks. En als ze het niet zag zitten wou ik niet dat onze goeie relatie eronder zou lijden. Dus begon ik subtiel (en soms minder subtiel) te werk te gaan, zo gaf ik wat complimentjes over hoe ze zo mager kan blijven in deze periode want veel mensen krijgen nu te maken met stijgend gewicht. Zelf begon ik meer fitnessoefeningen te doen op momenten dat ze het kon zien (fitness gesloten dus moest ik mijn toch wel redelijk gespierd lichaam wat kunnen onderhouden). Ik zag wel dat ze soms wel naar me keek en ze begon op een bepaald moment ook complimentjes te geven over mijn spieren. Dat vond ik al een goed teken. Ik had al enkele keren ook ‘per ongeluk’ naakt van de badkamer naar m’n kamer gelopen toen ik wist dat ze in de woonkamer zat en mij dus zou zien, omdat ik zogezegd mijn kleren vergeten was in m’n kamer. Ik hoopte dat ze zo ook wat hitsiger zou worden. En of het nu daardoor was of niet, het bleek te werken.